Avtodiagnostika Horvat

Avtodiagnostika Horvat

O NAS

Več kot tridesetletna tradicija obrtništva v družini Horvat je na področju avtomobilizma prerasla meje klasične mehanične delavnice. Poleg popravil avtomobilov, s katerimi je leta 1990 začel oče Jože, se je sin Damir usmeril predvsem v avtomobilsko elektroniko in je leta 2010 prevzel vodenje podjetja pod novim imenom Avtodiagnostika Damir Horvat.

"IZ BENCINARJA V ELEKTRIČNI AVTO"

Po dokončanem študiju elektrotehnike je Damirja želja po ustvarjanju novega vodila k temu, da sta skupaj z očetom  združila moči ter se v skupnem projektu lotila izdelave oz. predelave električnega avtomobila.

 Rabljeno Opel Corso z bencinskim motorjem sta na podlagi lastnega znanja predelala v električno vozilo, ki je bilo nagrajeno za estetsko predelavo. Omenjena predelava je bila tudi medijsko zelo odmevna.

Preberite članek, ki je bil objavljen na spletni strani Pomurec.com

Vodilo našega podjetja je od vsega začetka razvojna naravnanost.

Vodilo našega podjetja je od vsega začetka razvojna naravnanost. V zadnjih letih smo se usmerili predvsem v računalniško diagnosticiranje in nadgradnjo čip tuning ter daljinsko in internetno vodenje avtomobilistične elektronike. S povezovanjem različnih znanj in sodobnih pristopov tako ohranjamo korak s časom in naglim razvojem na področju tehnologije. Več o nas si lahko preberete tudi na tej povezavi.